Home Știri Hyundai i20 WRC la Festivalul vitezei de la Goodwood

Hyundai i20 WRC la Festivalul vitezei de la Goodwood

de

La volanul unui Hyundai i20 WRC, Dani Sordo, pilot al constructorului corean în WRC, a fost cel mai rapid pe proba specială amenajată în pădurea domeniului Goodwood.

hyundai_i20wrc_fos14_028 (2)

Pilotul echipei Hyundai Motorsport din Campionatul Mondial de Raliuri, Dani Sordo a parcurs cele mai rapide tururi pe Forest Rally Stage, probă specială cu o lungime de 1,16 mile (1,86 km) desfășurată în cadrul Festivalului vitezei de la Goodwood. 

Clasare pe podium pentru Hyundai în Raliul Poloniei

Pentru prima oară din 2005, când această proba specială a fost introdusă în programul evenimentului, trecerile au fost cronometrate, iar pilotul cu cel mai bun timp cumulat pe cele trei treceri a fost declarat învingător.

La volanul modelului Hyundai i20 WRC, care dezvoltă 300 CP, Dani Sordo a obținut o victorie spectaculoasă pe Forest Rally Stage, timpul său cumulat fiind de 7 minute și 49 de secunde pe cele trei treceri. În fiecare zi, pe toată perioada desfășurării evenimentului din cadrul Festivalului vitezei de la Goodwood, Sordo a avut cel mai bun timp cronometrat.

Hyundai Elantra facelift, disponibil în România

“A fost un mare privilegiu pentru mine să demonstrez performanțele modelului Hyundai i20 WRC în cadrul unui eveniment atât de popular în lumea sporturilor cu motor. A fost pentru prima oară când fanii din Marea Britanie au văzut mașină noastră în acțiune, deci era foarte important să obținem un rezultat bun. Faptul că am avut cei mai buni timpi în duelul cu alți piloți de top este fantastic, iar rezultatul de aici completează performanța colegilor mei din Raliul Poloniei”, a declarat Dani Sordo.

Articole similare