Home Știri Noua Honda CR-V: primele fotografii teaser înaintea debutului din vară

Noua Honda CR-V: primele fotografii teaser înaintea debutului din vară

de George Grosu
blank

Până la debutul noii generații a SUV-ului mediu CR-V care va avea loc în această vară, producătorul japonez Honda a dezvăluit în premieră primele fotografii de tip teaser. Noua Honda CR-V va beneficia de un sistem hibrid mai avansat și în același timp mai sportiv.

După mai multe luni cu fotografii spion ale prototipurilor surprinse în timpul testelor de anduranță și după ce a fost surprinsă prima imagine a brevetelor scăpată pe una din rețelele online, a sosit timpul pentru prezentarea fotografiilor oficiale de tip teaser de către conducerea Honda și care ne permit să descoperim unele detalii ale noului model CR-V.

Noua Honda CR-V se numără printre cele mai așteptate modele hibride ale anului 2022. Noua generație a SUV-ului japonez din segmentul mediu va debuta pe piața din Europa în cursul acestei veri și va dispune de un design complet restilizat, un interior actualizat și motoare electrificate.

Primele fotografii teaser publicate de către conducerea Honda ne dezvăluie principalele modificări aduse designului noii generații a modelului CR-V. SUV-ul japonez dispune de o parte frontală complet nouă, cu o grilă de dimensiuni majorate și grupuri optice mai subțiri, cu un stil care amintește destul de mult de cel al modelului HR-V, care a ajuns recent la cea de-a treia generație.

Partea din spate se evidențiază prin clasicele blocuri optice cu tehnologie LED poziționate pe verticală și care au caracterizat stilul modelului CR-V de câteva generații. Stiliștii de la Honda au creat un design mai elaborat cu o grafică mai unghiulară și cu trei crestături prezente la partea inferioară.

În schimb, fotografii cu partea laterală a noii Honda CR-V nu au fost dezvăluite de către conducerea japoneză, dar conform fotografiilor spion anterioare cu prototipul modelului surprins în timpul testelor de anduranță, noua Honda CR-V ar putea dispune de o caroserie cu dimensiuni ușor majorate, în principal în lungime care ar putea ajunge la aproximativ 4,7 metri, cu evidente beneficii în privința spațiului interior pentru pasageri precum și a spațiului rezervat bagajelor.

Împreună cu primele fotografii oficiale de tip teaser cu noua Honda CR-V, comunicatul de presă Honda face referire inclusiv la sistemul de propulsie al noului model, respectiv un sistem hibrid „mai avansat pentru a permite o experiență de condus mai sportivă și mai multă versatilitate”. Gama noii generații CR-V, va rămâne exclusiv una electrificată, dar nu se știe exact dacă pe lângă versiunile full hybrid vor mai fi incluse în ofertă și versiunile plug-in hybrid.

Potrivit unor surse, gama noului CR-V se va extinde și va include o versiune de 131 CP, aceeași aflată inclusiv pe modelul HR-V precum și o versiune de 184 CP, care va fi disponibilă atât cu tracțiune pe roțile din față cât și integrală. Pentru anul 2023 este posibil să debuteze și o versiune cu propulsie 100% electrică.

blank
Fotografie teaser cu noua Honda CR-V
blank
Fotografie teaser cu noua Honda CR-V
blank
Fotografie teaser cu noua Honda CR-V
blank
Fotografie teaser cu noua Honda CR-V

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?