Home Știri Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România

de

Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România, cu ocazia Raliului Iașului, un eveniment ce are loc între 4 și 6 septembrie.

_SPD1634

Noul Ford Mondeo de culoare „Red Ruby” prezent la Iași, a condus joi seara (4 septembrie) coloana oficială a raliului, moment ce a marcat începerea oficială a evenimentului. În ziua de vineri, 5 septembrie, mașina se va afla în showroomul ATI Motors Holding, unde modelul va fi expus întreaga zi.

Ford Mustang SVT, imagini-spion

În ultima zi a raliului, sâmbătă, 6 septembrie, noul Mondeo va fi prezent în centrul orașului Iași, deschizând binecunoscuta „super specială” de la Râpa Galbenă. Clienții români vor putea comanda noul Ford Mondeo, versiunile în cinci uși și wagon, începând cu finalul lunii septembrie, când importatorul va iniția de altfel campania de prelansare.

F87A3461

Ford Mondeo va fi disponibil atât în versiunea Trend, cât și în versiunea Titanium și este dotat cu noi grupuri motopropulsoare cu consum redus, precum: 2,0 l TDCi 150 si 180 CP (transmisie manuală și Powershift), EcoBoost de 1,5 l și 160 CP (transmisie manuală & automată), EcoBoost de 2,0 l, 203 CP, respectiv 240 CP (transmisie automată).

Ford Focus ST, facelift și versiune diesel nouă

Motorul EcoBoost de 1,5 l este produs de uzina de motoare Ford de la Craiova, care la începutul acestei săptămâni a trimis deja primele unități către uzina de asamblare de la Valencia, în Spania, pentru a sprijini producția de serie a Noului Mondeo.

IMG_8348

Noul Mondeo este dotat cu o serie de noi tehnologii, printre care se numără Adaptive Headlamp LED (Faruri autoadaptive cu LED), SYNC generația 2 și apreciata tehnologie Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag incorporat). Lista de prețuri pentru noul Mondeo va fi disponibilă pentru România în cursul acestei luni.

Articole similare

Comentarii închise.