Promo

(P) Care sunt cele mai utile instrumente de reparare a mașinii pe cont propriu?

Autodoc

Fiecare proprietar de mașină este pus în situația de a realiza mici lucrări de reparație de-a lungul timpului, iar pentru unele dintre lucrările ce sunt minore nu este necesar să mergeți la un service auto.

Așadar, care sunt instrumentele de care aveți nevoie pentru a realiza pe cont propriu lucrări de reparație minore la mașină? Desigur, pentru a îndeplini pe cont propriu aceste sarcini, aveți nevoie de un set de instrumente de bază pe care să te poți bizui atunci când apar probleme. Seturile de instrumente ar trebui să fie nelipsite în trusa de scule a oricărui șofer și reprezintă o solușie la îndemână atunci când nu aveți timp sau banii necesari pentru a apela la un service auto.

Aceste dispozitive sunt necesare fiecarui proprietar de mașini care dorește să repare în mod independent și variază în funcție de cost. Pentru lucrările de restaurare cu propriile mâini este posibil să găsiți echipamente la un cost mediu.

În cadrul magazinului online Autodoc24.ro veți găsi o gamă vastă de instrumente și accesorii, care vă vor ajuta să mențineți mașina în condiții bune de operare, fără cheltuieli suplimentare dacă nu este cazul.

;

Specialiștii recomandă ca printre piesele indispensabile să se regăsească:

Un set de capete chei tubulare. Cel mai util și popular set găsit în portbagajul mașinii. De obicei este achiziționat într-o geantă ce le va transporta ușor și în care le puteți depozita fără a pierde din piese.

Clești, cutere, clești cu mâner izolat: Necesare pentru a lucra cu unitățile electrice sau cu bateria – aceste instrumente sunt de nelipsit

Cheile de cuplu. Foarte utile atunci când trebuie să strângeți o piesă cu un cuplu de strângere precis, specificat de producătorul auto. Aceste tipuri de chei vin în set cu diametru diferit.

Șurubelnițele. Vin fie în set sau se pot achiziționa individual având în vedere mărimea acesora sau tipul capului

Ciocane simple și ciocane antirecul

Lanterne. Acestea vă vor ajuta să luminați zonele greu accesibile.

Mănuși din material textil sau cauciuc. Vă vor ajuta să vă păstrați mâinile curate.

Multimetru. Vă va ajuta la diagnosticarea defecțiunilor electrice.

Cheie de impact. Este perfectă pentru deșurubarea prezoanelor și șuruburilor roților, precum și a elementelor suspensiei.

Lubrifianți, soluții de curățare și degresanți

Bandă adezivă și bandă electrică

Deși cu toate aceste instrumente și accesorii veți putea să reparați mașina pe cont propriu, asigurați-vă că toate lucrările sunt realizate corespunzător, întrucât în caz contrar, unele pot afecta siguranța dumneavoastră și a altor participanți la trafic.

Puteți căuta instrumentul necesar în catalogul online Autodoc24.ro, iar în cazul în care aveți nevoie de asistență profesionistă, puteți contacta specialiștii serviciului nostru de asistență clienți.

Comandând online, veți primi cumpărăturile în cel mai scurt timp posibil.

Toate produsele pot fi regăsite pe site-ul Autodoc24.ro ce vă pune la dispoziție cele mai bune oferte pentru automobilul dumneavoastră

 

 

 

Sursă foto: unsplash

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE