Home Promo (P)  Vă doriți un acoperiș de calitate? Optați pentru unul din tablă fălțuită

(P)  Vă doriți un acoperiș de calitate? Optați pentru unul din tablă fălțuită

de
acoperis din tabla faltuita

Dacă vă aflați în etapa alegerii acoperișului locuinței, însă multitudinea tipurilor de învelitori disponibile pe piață vă derutează, RoofArt vă recomandă tabla fălțuită. Aceasta poate fi încadrată cu succes în rândul materialelor fără vârstă, fiind recunoscută în domeniul construcțiilor pentru caracteristicile sale de excepție.

Ce avantaje are tabla fălțuită?

Fie că este vorba despre o casă nouă sau despre renovarea celei existente, este necesar ca alegerea acoperișului să se facă cu cea mai mare atenție. Acesta, fiind expus în permanență intemperiilor, trebuie să fie rezistent și să asigure protecția întregii construcții. De asemenea, trebuie ca materialul ales să aibă un aspect plăcut, care să evidențieze frumusețea arhitecturală a casei și să reflecte personalitatea celui care o locuiește.

Acoperișurile din tablă fălțuită se bucură de tot mai multe aprecieri în ultima perioadă, iar acest lucru se datorează faptului că își îndeplinesc cu succes dublul rol: cel funcțional și cel estetic.

Dintre avantajele tablei fălțuite se pot menționa:

  • Se potrivește indiferent de înclinația acoperișului

Principalul beneficiu al acestei învelitori este că se poate instala pe acoperișuri cu pante între 5o și 90o fără riscuri de închidere deficitară sau infiltrații de apă în structura de lemn.

  • Greutate redusă

Pentru a nu afecta structura întregii locuințe, este recomandat să optați pentru un material ușor, iar tabla fălțuită se dovedește a fi o alegere înțeleaptă și din acest punct de vedere. Greutatea medie este de aproximativ 4 kilograme pe metru pătrat, fiind potrivită astfel atât pentru învelirea clădirilor noi, cât și pentru învelirea celor cu structură mai veche.

  • Îmbinare ermetică fără a perfora tabla

Tehnologiile moderne de îmbinare asigură un montaj facil, care nu permite găurirea panoului de tablă cu șuruburi, prinderea făcându-se cu ajutorul unor cleme speciale. Astfel, întregul acoperiș capătă impermeabilitate maximă, dar și un plus de eleganță.

 

  • Durabilitate mare

Dacă alegeți pentru acasă acest tip de tablă de acoperiș, trebuie să știți că se bucură de o durată de viață foarte mare, de minim 50 de ani. Miezul de oțel, dar și stratul generos de zinc de 350 g/mp de deasupra acestuia, îi conferă o rezistență mare în fața contact cu factorii extremi de mediu (temperaturi mici sau foarte ridicate, nivel mare de salinitate în aer, umiditate, vânt puternic și grindină).

 

RoofArt – tablă fălțuită de înaltă calitate

RoofArt pune la dispoziția clienților tablă fălțuită GreenCoat PLX, produs creat din oțel nordic SSAB de înaltă calitate. Aceasta poate fi prelucrată cu succes la temperaturi de până la minus 15 grade, fiind dezvoltată astfel încât să garanteze cele mai bune rezultate atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

GreenCoat PLX are un miez de oțel prevăzut deasupra cu un strat anticoroziv de zinc, de 350 gr/mp, urmat de un strat de grund și de unul de vopsea rezistentă, care protejează și asigură durabilitatea. Grație oțelului maleabil, poate fi îndoită, profilată sau fălțuită cu mâna sau cu mașini unelte, putând fi utilizată astfel pentru acoperișuri cu forme cât mai complexe.

Acest produs, este rezistent la zgârieturi și reflectă razele soarelui, ajutând la reducerea volumului de energie necesar în timpul verii pentru răcirea interiorului casei. De asemenea, grație vopselei GreenCoat, obținută pe bază de uleiuri vegetale, este considerată un produs ecologic, care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

La RoofArt se găsesc toate cele necesare unui acoperiș de calitate. Pe lângă tabla fălțuită, clienții au la dispoziție și alte elemente necesare pentru obținerea rezultatului dorit – un exemplu în acest sens ar fi sistemele pluviale Scandic®. De asemenea, compania oferă și servicii de montaj tablă fălțuită, executate de profesioniști cu vastă experiență în domeniu.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.