Home Știri Probleme pentru Mercedes Citan – trei stele la EuroNCAP

Probleme pentru Mercedes Citan – trei stele la EuroNCAP

de

Rod al colaborării dintre Mercedes și Renault, vanul compact Citan obține un rezultat modest la testele de impact realizate de EuroNCAP.

Mercedes Citan_1

Cu un rezultat de doar trei stele din cinci, Mercedes Citan a dezamăgit serios și, în plus, a stricat seria de rezultate impecabile ale lui Mercedes care, în ultimii ani, ne-a obișnuit ca mașinile sale să obțină doar câte cinci stele. Mai mult, este primul Mercedes care scade sub patru stele din 1997, de la rezultatul deloc măgulitor obținut de la generația C-Class prezentă în acel moment pe piață.

Noi investiții Daimler în România

Fratele lui Mercedes Citan Renault Kangoo a obținut patru stele în 2008, dar atunci criteriile erau mai ușor de îndeplinit.

Mercedes GLA Concept prezentat la Shanghai

„Mercedes-Benz Citan nu reuşeşte să strălucească într-un segment oricum cu rezultate dezamăgitoare. Doar sistemul de control al stabilităţii a punctat la capitolul sisteme de siguranţă, iar performanţele la celelalte categorii au fost modeste. Astfel, utilitara bazată pe Renault Kangoo nu a reuşit să iasă în evidenţă în raport cu principalii săi competitori“, se arată într-un comunicat al EuroNCAP.

Articole similare