Știri Video

(Video) Rezvani Tank Military Edition și Mil-Spec Automotive H1 te fac militar… pe șosea

Există destui fani ai forțelor armate care își doresc să își ducă pasiunea în viața de zi cu zi, oriunde ar merge, inclusiv prin prisma vehiculului pe care îl conduc – și mai există acei clienți care au neapărată nevoie de un grad foarte mare de protecție…

Din fericire pentru ambele categorii de doritori exemple de vehicule cu capabilități apropiate de cele ale forțelor militare sunt destule – iar noi avem două chiar foarte recente. Spre exemplu, dacă își dorești un vehicul gata pentru orice tip de teren accidentat iar clasicul Jeep reprezintă o opțiune mult prea banală, ai putea încerca noua versiune a modelului SUV denumit sugestiv – Rezvani Motors Tank. Acesta oferă și un bonus, pardon, două: printre opțiunile de sub capotă se numără și V8-ul Hellcat de 707 CP, iar noua variantă nu este doar capabilă să străbată orice potecă – dar o va face chiar și atunci când este atacat cu arme de foc…Rezvani Tank Military Edition include câteva elemente noi – armură tip B7, protecție balistică de nivel 7, night vision termal, un firewall, suspensie ranforsată, posibilitatea de a crea un paravan de fum.. chiar și protecție împotriva bombelor. Versiunea standard de motorizare este un V8 de 6,4 litri și 500 CP, dar este foarte clar – Tank Military Edition merită din plin un Hellcat sub capotă – asta dacă îți poți permite factura de minim $295,000, la fel ca muzicianul Chris Brown, care deține exemplarul din prezentarea Rezvani (la fel și primul Beast).


Dacă sunteți în schimb nostalgici după era apusă când șoselele erau dominate de Hummer H1, nici o grijă – Mil-Spec Automotive este gata să reînvie legenda autovehiculului militar, oferindu-ne deja idei pentru o nouă versiune a modelului Mil-Spec H1 Launch Edition. Denumit plastic Second Edition, noul model va aduce schimbări în special la partea din spate – bena de pickup este de acum o amintire.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE