Home Promo Volkswagen Utilitare nu renunță la saloane! Dar se mută online.

Volkswagen Utilitare nu renunță la saloane! Dar se mută online.

de Dan Scarlat

Dacă vă e dor de senzația unui Salon Auto, puteți naviga prin standul virtual pe care Volkswagen Utilitare vi-l pune la dispoziție pe site-ul propriu.

Tradițional, toamna avea loc unul din cele două mari Saloane Auto europene: IAA Frankfurt sau Mondialul de la Paris. Anul acesta, ar fi trebuit să aibă loc cel de la Paris, în timp ce Germania ar fi fost gazda celui mai important astfel de eveniment dedicat vehiculelor utilitare, care de obicei se întâmplă alternativ cu Salonul Auto de la Frankfurt. Este vorba de IAA Commercial Vehicles Show din Hanovra, spațiul unde cele mai noi vehicule destinate transportului de marfă sau celui specializat de persoane sunt arătate de obicei în premieră.

Cum însă anul acesta a fost totalmente special, Salonul de utititare de la Hanovra a căzut și el pradă restricțiilor provocate de existența virusului SARS-CoV-2, fiind într-un final anulat. Însă Volkswagen Utilitare a decis să prezinte totuși publicului standul său. Și, cum singurul spațiu rămas disponibil este cel… virtual, constructorul a pregătit un micro-site dedicat, care poate fi accesat direct de pe site-ul oficial al importatorului din România: https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/.

Vizitatorii pot naviga prin standul virtual, pot „urca” la bordul automobilelor prin intermediul unor imagini 360° și pot afla informații despre acestea. Printre modelele prezentate se află și noutăți, așa cum îi șade bine oricărui salon auto. Cea mai importantă este noul Volkswagen Caddy, în diverse versiuni de echipare, atât pentru marfă cît și pentru pasageri. Acesta moștenește din dotările de digitalizare prezente la autoturismele mărcii, precum și diverse sisteme moderne de siguranță și confort. Alte noutăți sunt declinările lui e-Crafter (versiunea electrică a utilitarei mari) în pick-up, basculantă (tipper) și ambulanță. Nu în ultimul rând, sunt prezentate și versiuni noi pentru Transporterul T6.1.  

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.