Home Modele noi Oficial: Hyundai Bayon facelift – Prezență modernă

Oficial: Hyundai Bayon facelift – Prezență modernă

de Dan Damian
Hyundai Bayon facelift

După trei ani de carieră a celui mai mic SUV din gamă, producătorul coreean a prezentat acum Hyundai Bayon facelift, axat pe modificări estetice.

În primăvara anului 2021, Hyundai prezenta cel ami mic SUV din gamă, Bayon, dezvoltat special pentru piața europeană. Cu o lungime de 4,18 metri, Bayon a fost poziționat sub modelul Kona. Acum, Hyundai a prezentat Hyundai Bayon facelift, un update centrat în special pe modificări estetice, dar cu elemente noi și la interior.

În ceea ce privește designul, Hyundai Bayon facelift se prezintă cu o parte frontală care iese în evidență prin faptul că liniile subțiri ale luminilor de zi din partea superioară sunt acum unite de o altă linie LED. Modificări sunt și la farurile principale (LED), acum pe fond negru, dar și la prizele de aer de lângă ele. În plus, partea inferioară a grilei a fost ușor redesenată și ornată cu elemente stil aluminiu, pentru un aspect mai puternic.

Hyundai Bayon facelift

La spate, așa cum era de așteptat a fost implementată o semnătură luminoasă a stopurilor, iar luminile de ceață și marșarier au fost ușor redesenate.

La interior, Hyundai Bayon facelift se remarcă prin tabloul de bord digital, de 10,25 inchi și display-ul central tot de 10,25 inchi (în echiparea standard), acum modernizat, care renunță la butoanele fizice din partea dreaptă a acestuia. Hărțile sistemului de navigație care rulează pe acesta pot primi acum update-uri OTA.

Hyundai Bayon facelift

Nu au fost anunțate schimbări la gama de motorizări, astfel că Hyundai Bayon facelift rămâne cu motorul de bază de 1,2 litri și 84 CP, cuplat la o cutie de viteze amnaulă cu 5 trepte, în timp ce mai sus în gamă este motorul de 1.0 T-GDI, oferit în două versiuni, de 100 CP și 120 CP, cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte.

Versiunea de bază a lui Bayon (fără facelift) are un preț de pornire de 13.039 euro, fiind unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de clasă mică din țara noastră.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.