Home Modele noi Oficial: VW ID.7 Tourer – Break electric cu 685 km autonomie

Oficial: VW ID.7 Tourer – Break electric cu 685 km autonomie

de Dan Damian
VW ID.7 Tourer

Volkswagen a prezentat oficial VW ID.7 Tourer, versiunea break a modelului ID.7 și o alternativă electrică la noul Passat Variant.

ID.7 Tourer are aceeași parte frontală ca și berlina, dar spatele a fost interpretat nu în linia clasică a unui break, ci descendent, pentru o imagine dinamică. De asemenea, din motive de aerodinamică, deasupra lunetei a fost integrat un eleron nu foarte discret, care contribuie, de asemenea, la profilul sportiv al mașinii. VW ID.7 Tourer ale lungimea de 4,96 metri, aceeași cu a berlinei și cu 4 cm mai mare decât cea a noului Passat Variant. De altfel, ID.7 Tourer este alternativa electrică la noul Passat Variant, care vine cu motorizări termice.

VW ID.7 Tourer

Noul break electric oferă un volum de 605 litri pentru portbagaj, în configurație cu 5 locuri, iar dacă se rabatează bancheta spate, capacitatea de transport crește la 1.714 litri.

VW ID.7 Tourer

Cași ID.7, noul ID.7 Tourer va fi oferit cu două versiuni de baterii. Bateria mai mică are 77 kWh și alimentează un motor de 286 CP și 550 Nm, amplasat pe puntea spate. În cazul berlinei, autonomia ajunge la 620 km cu această baterie. Probabil va fi cu câțiva km mai mică în cazul break-ului. Cealaltă baterie are capacitatea de 86 kWh (net), cu același motor de 286 CP. În cazul acestei versiuni, autonomia ajunge la 685 km. Bateria de 77 kWh se poate încărca la maxim 175 kW, iar bateria mai mare ajunge la 200 kW capacitate de încărcare la curent continuu. Adică se încarcă de la 10 la 80% în mai puțin de 30 de minute.

VW ID.7 Tourer

La interior observăm aceeași planșă de bord și VW anunță că noul ID.7 Tourer este oferit în echiparea standard cu Head-Up Display cu realitate augmentată, de dimensiuni mari. De altfel, prin asta și justifică producătorul german păstrarea unui display foarte mic în locul tabloului de bord.

Pe lângă asta, VW ID.7 Tourer oferă câteva echipamente de confort pe care le vedem, de obicei în segmentul premium: grilele ventilației acționate electric, scaune ergoActive cu mai multe programe de masaj (pe lângă ventilație și încălzire), plafon panoramic care poate deveni opac la apăsarea unui buton.

Noul ID.7 Tourer va fi produs la uzina VW din Emden (Germania), alături de berlina ID.7 și de SUV-ul ID.4.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.