Home Modele noi Renault Arkana primește o nouă identitate vizuală și noi echipări

Renault Arkana primește o nouă identitate vizuală și noi echipări

de Răzvan Măgureanu
Renault Arkana facelift

La aproape trei ani de la lansare, Renault adoptă noua identitate vizuală pe SUV-ul coupe Renault Arkana, care primește și noua echipare de top Esprit Alpine.

Prezentat în octombrie 2020 în versiunea europeană și cu motorizare full hibrid din toamna lui 2022, Renault Arkana este unul dintre puținele SUV-uri de clasă mică având un design foarte atractiv.

Acum, Renault vine cu un facelift care încorporează noua identitate a mărcii conferită de farurile cu semnătura luminoasă în C, noua siglă a mărcii și noua grilă frontală cu o bandă negru lucioasă și o textură cu romburi care imită sigla Renault.
Liniile laterale ale fiecărui romb ies în evidență vizual datorită unui efect 3D care le sculptează și dă profunzime întregului ansamblu. În funcție de versiune (Evolution, Techno, Esprit Alpine), aceste caracteristici sunt afișate în negru, crom satinat sau negru cromat, pentru o evidențiere clară a echipărilor superioare.

Lamela din partea inferioară a spoilerului apare pe versiunile Techno vopsită în culoarea caroseriei și pe Esprit Alpine în culoare gri satinat.

Cromul de pe elementele decorative (grilă, jante geamuri etc.) a fost înlocuit cu negru, negru satinat sau negru lucios accentuat, în funcție de versiune.

Noua gamă Renault Arkana cuprinde trei versiuni: Evolution, Techno și Esprit Alpine.

Evolution include acum navigația ca standard în sistemul de infotainment Renault EASY LINK, care se conectează și wireless cu Android Auto și Apple CarPlay. Ecranul digital de pe tabloul de bord măsoară tot 7 inchi în diagonală, dar acum afișează informații pe o zonă mai mare.

Pe lângă lamela aerodinamică în ton cu caroseria, Techno a păstrat aceleași jante de pe versiunile R.S. Line și E-Tech Engineered. Sigla și literele din spate sunt din crom satinat.

Noua gamă vine și cu o culoare nouă a caroseriei, Midnight Blue, și cu aceeași ofertă de motorizări: E-Tech full hybrid de 145 CP și benzină mild hybrid de 140 CP și 160 CP.

Echiparea cu tentă sport-chic Esprit Alpine se potrivește perfect cu profilul unui SUV coupe și vine cu jante noi de 19 inchi.  La interior, scaunele sport sunt îmbrăcate într-o combinație de tapițerie textilă Eco Tep (10% din materiale esunt eco) și imitație de piele întoarsă, cu cusături albastre și logo-ul Alpine pe spătar. Fețele de uși și volanul au cusături roșii, albe și albastre.

Noul Renault Arkana va putea fi comandat din această vară.

Renault Arkana faceliftRenault Arkana faceliftRenault Arkana faceliftRenault Arkana faceliftRenault Arkana faceliftRenault Arkana faceliftRenault Arkana facelift

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.