Home Modele noi Renault Grand Kangoo: O inovație versatilă care sărbătorește 25 de ani de succes

Renault Grand Kangoo: O inovație versatilă care sărbătorește 25 de ani de succes

de Vlad Micu
Renault Grand Kangoo

Grand Kangoo, o versiune mai lungă a renumitei game Kangoo, este o altă inovație a Renault, un pionier în categoria monovolumelor de agrement în ultimii 25 de ani. Aceasta reprezintă următoarea etapă în dezvoltarea unei mașini care s-a vândut în peste 4,4 milioane de exemplare la nivel mondial, îmbinând stilul elegant cu funcționalitatea pentru a atrage atât familiile, cât și oamenii de afaceri.

 

Grand Kangoo se distinge prin interiorul său spațios, care oferă trei locuri pe al doilea rând de scaune și două pe al treilea. Poate găzdui șapte adulți în condiții de confort, stabilind un nou record de spațiu. În ciuda faptului că are un portbagaj de 500 de litri în varianta cu 7 locuri, acesta se poate extinde până la un volum uluitor de 3.750 de litri atunci când scaunele din spate sunt scoase și scaunul pasagerului din față este rabatat. Mașina are cinci scaune spate independente care pot fi mutate, pliate, rabatate și îndepărtate pentru a crea până la 1.024 de configurații diferite ale scaunelor. În plus, cu scaunul pasagerului din față rabatat, avem o lungime de încărcare de 3,11 metri.

Renault Grand Kangoo

Renault Grand Kangoo

Pentru a spori siguranța și confortul, sunt incluse 14 sisteme de asistență la condus, inclusiv conducerea autonomă de nivel 2, precum și o serie de opțiuni de confort. În timp ce tabloul de bord a fost modificat pentru a include date specifice E-Tech pentru versiunea electrică, Grand Kangoo are în continuare designul atractiv de la Kangoo, un interior plăcut și o ergonomie îmbunătățită. Datorită celor două uși glisante mari, pragurilor joase și scaunelor rabatabile de pe al doilea rând, accesul la al treilea rând este simplu.

 

Grand Kangoo este disponibil într-o variantă complet electrică, cu o baterie litiu-ion de 45 kWh care oferă o autonomie de până la 265 de kilometri (WLTP), ceea ce îl face practic pentru utilizarea zilnică, având în același timp cheltuieli de proprietate reduse. Modelul este disponibil cu două tipuri de îcărcare. Încărcător rapid pe AC de 22 kW pentru a încărca bateria de la 15 la 80% în 2 ore și 40 de min și încărcător standard de 80 de kW DC pentru a adăuga 170 de km de autonomie în 27 de min. Sistemul de răcire cu lichid se asigură că bateria este încărcată eficient și la temperatura ideală.

 

Grand Kangoo E-Tech electric dispune de un sistem controlat de gestionare a temperaturii în două zone, cu o pompă de căldură care oferă încălzire eficientă iarna și răcire vara, pentru a maximiza autonomia pe tot parcursul anului. În plus, prin evitarea utilizării rezistențelor de încălzire alimentate de bateria de tracțiune, poate recupera cu până la 30 km mai mult din autonomie.

 

Renault oferă servicii conectate specializate prin intermediul sistemului multimedia Renault Easy Link sau al aplicației pentru smartphone MyRenault. Printre aceste funcții se numără monitorizarea de la distanță a stării bateriei, identificarea stațiilor de încărcare de-a lungul drumului și găsirea locațiilor în timp ce bateria este încă complet încărcată.

Renault Grand Kangoo

Renault Grand Kangoo

Motoarele cu ardere internă pentru Grand Kangoo sunt, de asemenea, o opțiune, iar acestea respectă cele mai recente reglementări privind emisiile. Cu edițiile sale Authentic, Equilibre și Techno, acesta răspunde unei varietăți de nevoi ale consumatorilor, oferind o selecție de instrumente și caracteristici.

 

Kangoo și alte vehicule electrice sunt produse la uzina Renault din Maubeuge, în Hauts-de-France, ca parte a obiectivului ambițios al companiei de a crea 480.000 de vehicule electrice anual până în 2025. Uzina a făcut investiții semnificative în noi infrastructuri pentru a contribui la succesul lui Kangoo și al viitoarelor modele electrice Renault, generând locuri de muncă și avansând dezvoltarea industriei.

 

Comenzile pentru The Grand Kangoo vor începe să fie acceptate spre sfârșitul anului, iar livrările vor debuta la începutul anului 2024.

Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand KangooRenault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.