Home Modele noi Renault prezintă noua generație de Master la Soultrans

Renault prezintă noua generație de Master la Soultrans

de Vlad Micu
Renault Master

Renault se pregătește să rescrie povestea de succes a modelului Master prin introducerea unei noi generații. Modelul a fost asociat cu fiabilitatea și eficiența, fiind vândut în peste 3 milioane de unități începând cu 1980. Renault Master IV, care va fi prezentat oficial pe 21 noiembrie la salonul auto Solutrans de la Lyon, Franța, va fi și mai eficient, marcând un pas important în evoluția vehiculelor utilitare.

 

Modelul actual, Renault Master III, este pe piață din anul 2010, a devenit ulterior chiar și Opel Movano sau Nissan Interstar. în anul 2019 a primit un facelift major, care a inclus atât un design exterior schimbat și un habitaclu îmbunătățit, cât și noi motorizări.

Designul revoluționar “Aerovan” al Noului Renault Master, o descoperire în domeniul aerodinamicii care nu numai că sporește atractivitatea estetică a vehiculului, dar contribuie și la o economie de neegalat, este una dintre caracteristicile sale distinctive. Forma aerodinamică este mai mult decât o simplă îmbunătățire estetică și demonstrează dedicarea Renault de a împinge limitele designului pentru a obține performanțe maxime.

 

Noul Master, disponibil atât în versiune electrică, cât și diesel acordă prioritate eficienței și promite economii de carburant. Versiunea 100% electrică promite o reducere de 21% a consumului de energie, iar cea termică un consum cu 1,5 litri la 100 de kilometri mai mic, demonstrând angajamentul Renault de a reduce efectul asupra mediului fără a sacrifica puterea.

 

Evoluția modelului Master se extinde dincolo de performanțele sale pe șosea. Acest model de ultimă generație este complet conectat la rețea, răspunzând nevoilor lumii moderne. Încorporarea tehnologiei  oferă o experiență de condus lină, menținând în același timp clienții conectați la o multitudine de funcții inteligente.

 

Încă nu deținem mai multe informații despre eventuale date tehnice sau dimensiuni ale noului model, dar știm că noul Renault Master va fi fabricat în continuare la uzina Batilly din Franța, care a fost reproiectată pentru a îmbrățișa o nouă eră de producție.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.