Home Modele noi Ineos Grenadier Quartermaster: pick-up cu motoare BMW

Ineos Grenadier Quartermaster: pick-up cu motoare BMW

de Răzvan Măgureanu
Ineos Grenadier Quartermaster

Ineos a prezentat la Festivalul Vitezei de la Goodwood noul pick-up cu cabină dublă Ineos Grenadier Quartermaster derivat din off-roaderul Grenadier. 

Ineos Grenadier Quartermaster este al doilea model al gamei Ineos după Grenadier. Acesta preia de la Grenadier construcția solidă cu șasiu separat și punți rigide față și spate furnizate de producătorul italian de utilaje agricole Carraro.

Ampatamentul de 3227 mm este cu 305 mm mai mare decât la Grenadier pentru a acomoda bena care are o lungime de 1564 mm și o lățime de 1619 mm. Astfel, se poate încărca un europalet cu dimensiunile 1200 x 800 mm. Capacul benei are o lățime de 1280 mm și poate suporta o sarcină de 225 kg când este deschis. În benă există o priză de 400W și patru inele de ancorare în timp ce șinele sunt opționale.

Cu o sarcină utilă de 760 kg și o masă remorcabilă de 3500 kg, Ineos Grenadier Quartermaster poate transporta cinci persoane și bagajele lor voluminoase.

Ineos Grenadier Quartermaster

Ca și Grenadier, Grenadier Quartermaster are o gardă la sol de 264 mm și poate trece prin vad de apă de 800 mm însă ampatamentul mai lung și bena reduc unghiurile ventral și de ieșire. Astfel, Quartermaster are același unghi de atac, de 36,2 grade cu Grenadier, dar unghiul ventral respectiv de ieșire este de 26,2 respectiv 22,6 grade (Grenadier 28,2/36,1 grade).

Ineos Grenadier Quartermaster este propulsat de aceleași două motoare BMW, diesel și benzină, de 3 litri, de la Grenadier și performanțele dinamice sunt identice: viteză maximă 160 km/h și accelerație 0-100 km/h în 8,8 secunde (benzină) și 9,8 secunde (diesel).

Quartermaster va fi disponibil cu o gamă largă de accesorii personalizate pentru șoferii care doresc să îl adapteze la nevoile lor specifice. Bena poate fi dotată cu un cadru robust și o copertină din pânză impermeabilă sau cu un capac rulant care se poate bloca cu cheia, în timp ce un portbagaj montat pe acoperiș mărește și mai mult capacitatea de transport și poate găzdui o gamă largă de suporturi pentru a transporta elemente esențiale pentru expediții, cum ar fi bidoane, scări  și lopeți.

Comenzile s-au deschis în 13 iulie pentru Marea Britanie.

Ineos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier QuartermasterIneos Grenadier Quartermaster

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.