Home ȘtiriTehnologie Cât de facil este accesul la internet?

Cât de facil este accesul la internet?

de

Audi A6, BMW Seria 5 GT și Mercedes E-Class oferă deja know-how în infotainmentul pentru clasa superioară. Dar taman la subiectul internet, trezirea la realitatea actuală este dureroasă.

2

Text: Marcus Peters. Foto: Hans-Dieter Seufert

Cei care intră regulat pe internet prin intermediul unui smartphone ar trebui să se gândească bine dacă doresc să se plimbe prin World Wide Web și din mașină.

Este nevoie de vreme și te simți trimis înapoi în timp, în perioada modemurilor telefonice. Ceea ce nu se potrivește deloc cu imaginea hi-tech pe care doresc să ne-o transmită brandurile respective despre produsele lor.

Doar conectarea mobilului la interfața de date poate dura, deoarece nu reușește întotdeauna din prima, cu orice model de telefon. În principiu, un dram de răbdare în abordarea subiectului infotainment se va dovedi pe termen lung un avantaj, succesul apărând abia după nenumărate încercări sau după studiul amănunțit al instrucțiunilor de utilizare.

Deci, cel mai probabil, vor reuși cei care intră pe internet prin intermediul unui card sim fix, asta după ce au tastat migălos, literă cu literă, adresa dorită prin intermediul sistemului iDrive. Aici, comenzile vocale ar fi o adevărată binecuvântare, dar acestea sunt limitate la telefonie, navigare și la utilizarea stației hi-fi.

Oricum, la BMW pagina de start Google te ajută să găsești celelalte pagini căutate. Încărcarea unui site de genul auto motor și sport durează în mod normal peste două minute. Iar niciunul dintre clienții premium nu este dispus să aștepte atât.

Articole similare