Home Știri Concurenți Best Electric Car. Astăzi, Volkswagen ID.3

Concurenți Best Electric Car. Astăzi, Volkswagen ID.3

de Dan Damian
Volkswagen ID.3

Faceți cunoștință, dacă n-ați făcut-o deja, cu Volkswagen ID.3, al șaptelea concurent dintre cele 7 finaliste ale competiției Best Electric Car.

Best Electric Car este competiția care va stabili cea mai bună mașină electrică a anului în curs pentru piața din România. Juriul a ales 7 concurente pentru finala care va avea loc pe 21-22 aprilie și, timp ce 7 zile, v-o prezentăm pe fiecare în parte. Astăzi aflăm totul despre Volkswagen ID.3, unul dintre modelele concurente. Aici puteți citi despre modelele deja prezentate: BMW iX3Citroen e-C4Honda eKia e-NiroMercedes EQA și Skoda Enyaq iV.

VOTEAZĂ-ȚI MAȘINA ELECTRICĂ PREFERATĂ ÎN CADRUL BEST ELECTRIC CAR IN ROMANIA!

Nu este primul model electric Volkswagen, dar ID.3 este primul construit pe platformă dedicată și cel mai important pentru că dă startul tuturor celorlalte electrice Volkswagen. „Golf-ul electricelor”, așa cum i se mai spune vine și cu un motor de 204 CP și 310 Nm, care permite accelerația 0 – 100 km/h în 7,3 secunde și viteză maximă de 160 km/h. Autonomia oferită de bateria de 58 kWh (net) este de 425 km, conform ciclului WLTP. VW ID.3, la fel ca și celelalte model din grup construite pe platforma MEB, are motor și tracțiune spate.

Citiți aici testul nostru cu VW ID.3 1st Edition Plus!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?